Жашківська районна рада

Вітання голови Жашківської районної ради Салія М.Г. з Днем місцевого самоврядування

Переглядів: 884

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Сердечно вітаю всіх працівників органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад із професійним святом!

Майбутнє держави та наших громад неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальних громад та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов і проживання своїх мешканців.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадянська позиція є тим внеском у розвиток держави, якого очікують ваші виборці та інші мешканці вашої громади.

Тому від усього серця бажаю усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх інтереси у нелегкій та відповідальній праці міцного здоров’я,  мужності та здобутків, щастя, родинного благополуччя,  здійснення всіх  життєвих планів та задумів в найближчому майбутньому! Хай успіхи і перемоги окрилюють вас на нові звершення і здобутки. Хай родинне тепло і затишок оберігають вас та ваші родини.

                                                                   

 



« повернутися до списку новин