Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, законності і правопорядку

Переглядів: 766

            

          11 травня відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, законності і правопорядку.

          В засіданні комісії взяв участь заступник голови районної ради Людмила Мазур, керуючий справами районної ради Наталія Цимбал, представники районних відділень міліції та прокуратури, громадських організацій, депутати районної ради, жителі міста та району.

         На початку засідання обговорено питання про депутатський запит депутата районної ради Шарлая В.І., під час розгляду, заслухано заяви  громадян щодо нерозслідування низки гучних кримінальних злочинів, які мали місце в Жашківському районі за останні  роки,  за результатами розгляду прийнято відповідний  проект рішення, який рекомендовано винести на розгляд чергової сесії районної ради,  в ньому зокрема йдеться про  перенаправлення  вищезазначених заяв до Жашківського відділення Уманського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області,  заслуховування на черговій сесії районної ради звіт її  начальника – Ражева Р.В.  щодо їх рослідування.

           За результатами інформації наданої Романом Володимировичем, яку буде озвучено на черговій сесії районної ради,   за неспроможність організувати роботу в Жашківському відділенні поліції, професійну непридатність та систематичну бездіяльність прийняти резолюцію недовіри її очільнику - йдеться в проекті рішення.

            Крім вищезазначеного, депутати підтримали проект рішення  щодо порядку подання депутатських запитів.

            Активне обговорення викликало питання  стосовно  пакетного голосування , однак,  депутати не рекомендували  виносити даний проект рішення на розгляд чергової сесії районної ради.

        

 



« повернутися до списку новин