Жашківська районна рада

30 – ту річницю утворення районної ветеранської організації України відзначили на Жашківщині

Переглядів: 793

14 лютого в Жашківському будинку дитячої та юнацької творчості відбулись святкові заходи з нагоди відзначення тридцятої річниці з дня створення районної ветеранської організації України.

Факт створення такої організації 14 лютого 1987 року, в якій на сьогоднішній день нараховується 14500 осіб та 30-річний досвід її роботи стали, без перебільшення, знаковою подією у житті району, адже люди похилого віку і турбота про них – один з пріоритетів районної влади.

У заходах взяли участь голова РДА Сергій Бойко, заступник голови районної ради Людмила Мазур, міський голова Ігор Цибровський, депутат обласної ради Віктор Погорілий, голова районної ветеранської організації Ольга Чуднівець, сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій,   представники первинних ветеранських організації, учнівська молодь, громадськість.

Щирі слова вдячності за активну громадянську позицію, участь  у патріотичному виховання молоді, з побажаннями міцного здоров’я у цей день лунали на адресу ветеранів.

Учасники заходу мали змогу насолодитися прекрасними виступами творчих колективів та аматорів району серед яких  народний аматорський хоровий колектив «Ветеран»,  народний фольклорний колектив «Червона калина», заслужені працівники культури України Іван Сухий,  Володимир Гребенюк та інші.

У ході урочистостей ряд ветеранів відзначено святковими грамотами та вручено цінні подарунки.

 

 



« повернутися до списку новин