Жашківська районна рада

День медичного працівника відзначили на Жашківщині

Переглядів: 700

        15 червня в Жашківському районному будинку культури відбулись урочистості  з нагоди дня медичного працівника. В заході взяли участь представники районної та міської влади, очільники та працівники медичних закладів району, громадськість.

         Щирі слова привітань та вдячності за роботу на адресу працівників медичної галузі району в цей день лунали від заступника голови районної ради Людмили Мазур, заступника голови Жашківської РДА Юрія Барабаша, міського голови Жашківської міської ОТГ Ігоря Цибровського,  головного лікаря Жашківської ЦРЛ Ігоря Мельника, головного лікаря центру первинної медико-санітарної допомоги Жашківського району Наталії Жуківської та інших.

        Заступник голови районної ради Людмила Мазур та заступник голови РДА Юрій Барабаш висловили слова подяки усім працівниками галузі охорони здоров’я за їх сумлінну та віддану працю, а також  з нагоди  свята, головним лікарям Жашківської ЦРЛ та ЦПМСД  району - Ігорю Мельнику та Наталії Жуківській вручили пам’ятні сувеніри із найщирішими  побажаннями мудрості, добра та процвітання.

         Кращих працівників медичної галузі відзначено святковими грамотами.

         Незабутні враження залишили присутнім виступи вихованців будинку дитячої та юнацької творчості.

 

 



« повернутися до списку новин